banner2830
banner2829

MHP KÖRFEZ'DE 3 ADAY ADAYI DAHA

Körfez’de uzun yıllarca sigorta ve evrak takibi işi yapan ve geniş bir çevresi olan Faruk Küçük, bir özel şirkette çalışan Arif Tekin ve tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Muhterem Sert dosyalarını teslim ettiler.

Dosya teslim törenine İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu ve yönetim katıldı. Aday adaylık dosyalarını teslim alan Zeki Gürsu, her geçen gün kalabalık bir aile olduklarını ve Körfez halkının rahatlıkla oy verebileceği bir listeyi yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Zeki Gürsu, 31 Mart’ta Körfez belediyesini kazanan taraf olacaklarını sözlerine ekleyerek, “MHP’ye olan halk desteği her geçen gün artıyor. Belediye Başkan adayımız Azmi Cihat Hatipoğlu’na Körfez halkı büyük ilgi göstermeye devam ediyor. Vatandaşlar kendisine ve partimize olan güvenlerini dile getiriyorlar “ dedi.

Konuşmalardan sonra aday adayları kendileri hakkında bilgi verdiler ve dosyalarını telim ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817