ÖDÜLLENDİRMEK MUTLULUK VERİCİ

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin üniversitede başarılı olan öğrencilere yönelik düzenlediği otomobil dağıtım töreni Özel Erkul Tunagür Fen Lisesi’nde devam etti. LYS’de Türkiye 94. ‘sü olarak Hacettepe İngiliz Tıp Fakültesi’ni kazanan Serenay Ersoy’un otomobilini Büyükşehir Belediye Başkanı teslim etti. Serenay başarının ödülünü sıfır kilometre, kaskolu ve ful depolu araba ile taçlandırmış oldu.

 

23.OTOMOBİL

Büyükşehir Belediyesi eğitime teşvik amacı ile hayata geçirdiği anlamlı projelerden birisi olan LYS’de ilk yüze giren öğrencilere otomobil dağıtımında 23. otomobil de sahibini buldu. Özel Erkul Tunagür Fen Lisesi’nde gerçekleşen törende Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, Başiskele Kaymakamı Ali Partal, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, il ve ilçe protokolü, otomobilin kazanan Serenay Ersoy ile ailesi katıldı.

 

OTOMOBİL ALIN TERİNİN

Ödül töreninde konulan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu üniversite sınavlarında ilk 100’e giren gençlere verilen otomobillerin öğrencilerin alın teri olduğunu dile getirerek, “Aslında her ne kadar bizim ödülümüz olsa da bu araç, Serenay kızımızın alnının teri, emeğinin karşılığıdır. Sergilediği çalışmayla ve emekle daha pek çok ödüller kazanmasını diliyorum. Öğrencilerimizin başarısı Kocaeli’mizin ve Türkiye’mizin geleceği adına sevindiricidir” dedi.

ÖDÜLLENDİRMEK MUTLULUK VERİCİ

Bir eğitimci olarak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sıfatıyla, her seviyede, her dalda başarılı öğrencileri ödüllendirmenin mutluluk verici olduğunu kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “Bisikletten otomobile kadar sınavlarda başarılı olan kardeşlerimize verdiğimiz ödüllerle hem genç kardeşlerimizin başarısını artırmayı hem de şehrin geleceğine katkı sağlıyoruz. Eğitime yapılan katkı ve yatırımların bu ülke için yapılmış en hayırlı yatırım olduğunun şuurundayız. Sizler ileride daha fazlasını yapacak ve daha güzellerini gerçekleştireceksiniz. Sizlere şimdiden başarılar diliyor ağabey ve ablalarınız gibi sizin de bizden otomobiller almayı başarmanızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

KEŞKE KOCAELİ’DE OKUSAYDIK

Türkiye 94.’sü olarak otomobil almaya hak kazanan Serenay Ersoy, Büyükşehir Belediyesi’nin otomobil hediyesinin daha verimli ders çalışmasını teşvik ettiğini dile getirerek” Bu otomobili kazanmam da ailem, öğretmenlerim ve Büyükşehir Belediyesi’nin büyük rolü var. Hacettepe Üniversitesi’ndeki sınıf arkadaşlarım otomobil kazandığımı duyunca çok şaşırdılar. Benden daha iyi derece alanlar arkadaşlarım ‘biz niye alamadık otomobili. Keşke bizde Kocaeli’de eğitim alsaydık’ dediler. Bir kez daha anladım eğitime bu kadar önem veren bir Büyükşehir Belediyesi’nin bulunduğu bir ilde yaşadığım için şanslı olduğumu “ sözlerini kullandı.

7 EKİMDE 24. OTOMOBİL VERİLECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’deki bir lisede eğitim gören ve Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (LYS) ilk yüze girip tercih yaparak eğitimine başlayan her öğrenciye otomobil hediye ediyor. Bu yıl Opel Corsa olarak belirlenen otomobiller sıfır kilometre, kaskolu ve ful depolu olarak otomobil almaya hak kazanan öğrencilere veriliyor. 7 Ekim Pazartesi günü ise Şehit Özcan Kan Anadolu Lisesi’nde düzenlenecek programla Sevil Ayva’ya otomobili teslim edilecek. Böylelikle Büyükşehir 24 başarılı öğrenciye otomobil hediye etmiş olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817