Osman Badem'den Gürsu'ya Ziyaret
 Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve yönetimini ziyaret ederek ilçe sorunları hakkında sohbet etti.

İlçe kongrelerini yeni tamamlayarak tekrar görev alan iki ilçe başkanının sohbet gündemi, yaklaşan İl Başkanlığı seçimleri oldu. Gürsu sohbet sırasında tek aday gösterip, bu listeyi onaylayın demenin demokrasiye uymadığını söyleyerek, ‘’Asıl demokrasi gereği sandığa gitmek ve çıkacak adayların yarışıyla, geniş kitlenin istediği isim ve listeye görev vermektir. MHP Körfez’de bunun en güzel örneğini verdi ve tüm kongrelere örnek olacak şekilde, kardeşçe bir yarışla ilçe başkanını belirledi. Bu da partimize ayrı bir kaynaşma ve dostluk havası getirdi. Benim yönetim kurulu listem 35 kişilik ama kongre ile 70 kişili yönetim kazandım’’ dedi.

AKP İlçe Başkanı Osman Badem, tek liste yapılırken geniş tabanlı çalışma yaptıklarını söyleyerek, ‘’Bu çalışmanın sonrasında tabanın ve teşkilatın istediği belirleniyor ve sandığa o liste giriyor. Kongreden sonra da her kes hedefe kilitleniyor ve kırgınlık, küslük olmuyor’’ dedi.

Bu konuşmalardan sonra, Zeki Gürsu ve MHP’li yöneticiler İlimtepe Kalıcı Konutları başta olmak üzere ilçe ile ilgili çeşitli sorunları aktardılar. Ziyaretin sonrasında Osman Badem, Zeki Gürsu’yu il kongresine davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817