Öztürk, “Daha çok  çalışmalıyız”

Oda toplantısı her zaman olduğu gibi İstiklal Marşı okunarak başladı. Odanın hesap ve faaliyet raporlarının okunup oylanmasının ardından kürsüye gelen Oda Başkanı Recep Öztürk, zoru başardıklarını ve Nisan ayından bu yana 500 üyeyi ziyaret ettiklerini ifade ederek, “Üyeye dokunarak çalışıyoruz. Bu ziyaretler sırasında ihracat ağırlıklı çalışan üyelerimizi belirledik ve oda olarak kendilerine yardımcı olmaya başladık. Bu güne kadar 500 üyeyi ziyaret ederek sorunlarını dinledik, çalışmaları hakkında bilgi edindik” dedi.

Daha Çok Çalışmalıyız

Recep Öztürk konuşmasında ülke gündemine de değinerek, “Son dönemde karşılaştığımız ekonomik sıkıntılardan vatandaşlarımızın da desteği ile kurtulacağımızı düşünüyorum. Hep birlikte el ele vererek, daha çok ihracat ağırlıklı, daha çok üretimle, daha çok çalışarak büyüyen ekonomiler arasında yer alacağımıza inanıyorum” dedi.

Plaket Verildi

Konuşmalar sonrasında komitelerin ve oda üyesi firmaların tanıtım konuşmaları yapıldı. Oda Meclis Üyesi Hamza Küpeli Eylül ayı sonuna doğru ticari amaçlı gezi düzenlediklerini belirterek, “28 Eylül’de Bosna gezisi yapacağız ve bu ziyarette fuara katılıp, dış ticaret bakanlığını ziyaret edeceğiz. Bir haftalık geziye katılmak isteyen üyeler kayıtlarını yaptırsınlar” dedi.

Yetki Belgeleri

Toplantıda yapılan konuşmalar sırasında oto alım satımı yapan firmalar için yetki belgesi sınavları düzenlendiği belirtildi. Mehmet Gümüş’de konuşmasında, aynı eğitim ve sınavın inşaatçılar için de yapılmasını, bunun ilerde zorunlu olacağını söyledi.

Toplantı sonunda odanın geçmiş dönemlerinde görev alan ve hizmet veren yöneticilere plaket sunumu devam etti. Turan Tok, Fuat Ayar ve Cengiz Akyıldız’a plaket sunumu yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817