banner2830
banner2829

Saadet  Gençliği İl Divan Toplantısı için Körfez’de buluştu
 Saadet Partisi Körfez İlçe gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu aylık divan toplantısı coşkulu bir şekilde Çınar Park otelde yemekli bir toplantıda yapıldı. Toplantıya kalabalık oranda katılım gerçekleşti.

Saadet Partisi Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Sarıdoğan Başkanlığında aylık çalışmaların değerlendirildiği ilçe gençlik divan toplantısı Çınar Park otelde İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet İkbal Yıldırım, İzmit İlçe Gençlik Kolları başkanı EthemAkboğa,Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan,Derince İlçe Başkanı Halil Kayın ve İstanbul İl Başkan Yardımcısı İbrahim Veli eski Körfez Gençlik Kolları başkanı Abdulkadir Kaymak katıldı.

Saadet Gençliği Bataklıktan Kurtaracaktır

 Toplantıda söz alan İl Gençlik Kolları başkanı Muhammet İkbal Yıldırım, Saadet Gençliğinin İnandığı değerlere sımsıkı bağlı olduğunu bununla birlikte Ülke gençliğinin üzerinde oynanan oyunların farkında olduklarını, bunun için gençliğimizin elinden tutarak kötü alışkanlığa bulaşmış olan gençlerin elinden tutmak,umudunu kaybetmiş olanlar umut olacaklarını Gençliğin idealist yetişmesine katkı sağlayacaklarını söyledi.

Doğru Namaz Hırsızlığa Müsaade Etmez

Kötülüklerle iyiliğin bir arada yaşanması kötülükleri artıracağını söyleyen Sarıdoğan, ‘’ Gece İle Gündüzü Aynı Anda yaşamak nasıl Mümkün değilse Namaz kılarak Hırsızlığında bir arada yapılması inandığımızı Kitaba aykırıdır onun için Saadet Partisi iktidarında kötülükler kökünden  kaldırılacaktır’’ dedi.

Dünya Oyundan ve Eğlenceden ibaret değildir

Adem Babamız yeryüzüne Cennetteki yasak meyveyi yemesiyle yeryüzüne imtihan için indirildiğini söyleyen Derince İlçe Başkanı Halil Kayın, ‘’ Bizim Müslümanlar olarak bundan büyük ders çıkarmamız gerektiğini Rabbimizin  bizebudünyada yapılacak yanlışların mutlaka karşımıza çıkacağını bilerek yaşamamız gerektiğini söylüyor.  Bizlerde Rabbimizin emirlerini  Dünyayı bir eğlence ve oyundan ibaret olmadığını gençliğe hatırlatmamız gerekiyor’’ dedi.

Saadet Gençliğin Geleceğe Umutla bakması için çalışıyor

Ülkemiz nüfusunun büyük bir çoğunluğunu gençlerimiz oluşturuyor diyen Saadet Partisi İstanbul il Başkan Yardımcısı İbrahim Veli, ‘’ Bu büyük zenginliğimiz maalesef Gençliğimiz  iyi bir meslek edinme, iş bulma ve nihayetinde iyi bir gelecekten umudunu kestiğini görüyoruz Saadet Partisi Önce Ahlak ve Maneviyatı ilk sıraya alarak gençliğin gelecekte iyi bir meslek edinmeleri Gençlerinin geleceğe güvenle ve umutla baktığı bir Türkiye’ yi kurmak için çalışıyoruz’’ dedi.

Nabi Yazıcı

Resim kod- İbrahim Veli: İbrahim Veli, gençlerin güvenle bakacağı bir ülke kurmak için çalıştıklarını söyledi.

Recep Sarıdoğan: İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, doğru namazın hırsızlığa müsaade etmeyeceğini söyledi.

Muhammet İkbal Yıldırım: Mukammet İkbal Yıldırım, gençlerin elinden tutmak gerektiğini söyledi.

İl Divan toplantısına katılım: Çınar Park Otel’de düzenlenen  toplantıya geniş katılım oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817