banner2830
banner2829

Sarıdoğan : Cenneti Kazanmanın yolu Zalimlere meyletmemektir

Saadet Partisi İlçe Başkanı ve İlçe yönetim kurulu üyeleri Kutsal topraklardan dönen hacıları ziyaret etmeye devam ediyor.

Cenneti Kazanmanın yolu Zalimlere meyletmemektir.

Saadet Partisi Körfez ilçe başkanı Recep Sarıdoğan ile birlikte ilçe yönetim kurulu üyelerinden Teşkilat Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, Halkla ilişkiler başkanı Fikret Aktaş, Köyler sorumlusu Selahattin Akgül ve Tanıtım Başkanı Necip Özkan’la birlikte Ağa Dere nin sevilen esnaflarından Harran Hediyelik eşyanın  sahibi Mehmet Yaşar Eri Dükkânında ziyaret etti.  Yaptığınız haccınız bütün hacılarla birlikte  mebrur, sayınız meşkur,  ibadetleriniz de makbul olsun diyen İlçe başkanı Recep Sarıdoğan Ne pahasına olursa olsun Peygamberimizin hiç bir zalime boyun eğmediğini görmek biz Müslümanlara güzel bir örnektir. Özellikle güzel beldeleri görüp islamın bize gelişinin nasıl çile dolu olduğunu gördükten sonra bugünde cenneti kazanmanın yolu Resul’ün yolundan giderek islam düşmanlarına meyletmemek ve batılı yok edip hakka kavuşuncaya kadar çalışmak zorundayız dedi.

Hac Yeniden Kendimize gelmek demektir.

 Saadet Partisi İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkürler birlikte dua eden Mehmet Yaşar Er  İslam dinini bizler Peygamberimizle gönderen Rabbimize her zaman hamt etmemiz gerektiğini, bugün bizim yaşadığımız ,islamı bizler  hazır bulduk Müslüman bir ülkede Müslüman bir anadan doğmamız bizim için ne kadar büyük bir nimet olduğunu söyleyen Er Her  Müslümanın o kutsal topraklara giderek hem hac ibadetini yerine getirmek,  geçmişte sırf rızayı ilahi için çekilen çileleri bir nebze olsa hissetmek belki bizim biraz kendimize gelmemize sebep dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817