banner2830
banner2829

Serkan Seyhan başvurusunu yaptı
AK Parti’de 2011 genel seçimlerinde 10’uncu sırada milletvekili adayı gösterilen ancak seçilmeyen Serkan Seyhan yeniden aday adayı oldu. Yaklaşık 1000 kişilik ekip ile AK Parti binasına gelen Seyhan, başvurusunu İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a verdi. Seyhan’ın açıklamasına milletvekili adaylarından Sami Çakır, Kartepe eski Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kartepe ve Başiskele teşkilatlarından partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

MURADIM HİZMET ETMEK
Aday adaylarının partilerine güç verdiğini ve enerji kattığını belirten İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “2011 yılında birlikte aday adaylığı yaptık. Ben temayüllerde ikinci sırada yer aldım. Ama kader çizgisinde bana nasip olmadı. Serkan kardeşim 10’uncu sırada aday oldu. Duruşu ile sevdiğimiz bir kardeşimiz. Hakkında hayırlısı neyse onu versin” dedi. Yıllardır içinde yer aldığı AK Parti’nin bin neferi olmaktan, aday adayı olmaktan gurur duyduğunu belirten Seyhan, “Muradım Genel Başkanımızın, teşkilatlarımızın takdirleri ile bundan sonra milletimiz için TBMM’de görev yapmaktır” dedi.

 

SERKAN SEYHAN KİMDİR?
Serkan Seyhan, 1978 yılında İstanbul Şile’de doğdu. Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilimler Öğretmenliğinden mezun olan Seyhan, evli ve 2 çocuk babası. AK Parti Kartepe İlçe yönetiminde yer alan Seyhan, 2011 genel seçimlerinde AK Parti’den 10’uncu sırada milletvekili adayı gösterilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817