SP TEŞKİLATTA NÖBETTE
 Haftalık genel toplantısı sırasında bir açıklama yapan Ömer Faruk Coşkun, darbeye karşı ortak tavır içinde olduklarını ifade ederek, ‘’Demokrasi vaz geçilmez unsurdur. Gerekçesi ne olursa olsun, hiçbir darbe girişim kabul edilemez. Bu milletin demokrasi çerçevesi içinde, akli selim, sağduyulu yaklaşımı ile çözemeyeceği hiçbir problem yoktur. Devletin sahibi millettir, millet devlete sahip çıkmıştır. Nitekim azizi milletimiz en başından gerekli tavrı gösterip, 7’den 70’e darbeye karşı ortak tavır almışlardrı. Bu darbe millete karşı yapılmış, ancak gereken cevabı da en güzel şekil ile bizzat milletden almıştır. Milletimize bir kez daha geçmiş olsun diyiyor, azizi şehitlerimize Allah’tan Rahmet diliyorum’’ dedi

Toplantıda daha sonra yapılan çalışmalar ve yaşanan darbe girişimi sonrasındaki gelişmeler konuşularak değerlendirildi. Bu arada, Saadet Partisi olarak sokaklarda değil, parti teşkilatlarında demokrasi nöbeti tutulduğu ve bunun da devam edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817