Utanç duvarı dünya gündeminde!
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, Karamürsel Belediyesi ile Ereğli sahilinde yaptığı “Kadınlar Plajı” yerel ve ulusal medyada pek çok habere konu olmuştu. Ereğli’deki Kadınlar Plajı’na,  Avrupa’nın en çok izlenen televizyon kanallarından biri olan RTL’den de haber yapmak için bir ekip geldi. Alman televizyoncular, Büyükşehir Belediyesi görevlileri tarafından plaja sokulmadı. Alman televizyoncular da plaj dışında röportajlar yaptı. Ereğli halkı ile görüştü.


50 YILLIK EVİMİZDEN ÇIKMAMIZI İSTİYORLAR
RTL televizyonu ekibi,  Kadınlar Plajı çevresinde evi olan vatandaşlarla röportaj yaptılar. Çevrede evi bulunan vatandaşlar, “Kimse bu plajı yaparken bize sormadı. Biz evimizin önünden, kocamızla, oğlumuzla denize giremez olduk. 50 yıldır burada oturuyoruz. Plajı destekleyenler, bizim evlerimizden de çıkmamızı istiyorlar. Büyükşehir’in yaptığı paravanlar yüzünden deniz manzaramız da kapandı” dediler. Ereğli’de yapılan çekimler, önümüzdeki günlerde RTL ekranlarında, dolayısıyla da Almanya başta olmak Avusturya,  İsviçre,  İsrail ve Hırvatistan ekranlarında yayınlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817