Yanıyoruz sandılar..
Kocaeli İzmit İlçe merkezinde meydana gelen olayda, bir apartmandan çıkan dumanlar paniğe yol açtı. İtfaiye yaptığı kontrollerde dumana rastlayamazken, bina sakinleri büyük panik yaşadı.



Edinilen bilgilere ve iddialara göre; İzmit İlçesi Ömerağa Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi üzeri No:49 adresinde meydana gelen olayda,  Yavuz Apartmanı sakinleri bina içinde yoğun duman ihbarında bulundu. İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Bina sakinlerinin bazıları panikle kendisini dışarıya attı. İtfaiye ekipleri binayı baştan aşağıya kontrol etti. Ancak dumana rastlayamadı.  Anlık olarak çıkan ve sonrasında  kaybolan dumanın nedeni belinlenemezken,   bina sakinleri rahat bir nefes alarak tekrar binaya döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817