banner2830
banner2829

Yelken Kafe ve Havuz  Derince’ye değer katacak
 MHP’li meclis üyeleri proje alanlarını gezdi

Birbiri ardına önemli projelerin hayata geçtiği Derince’de yaz dönemi itibariyle hizmete açılması planlanan Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant ile Kapalı Yüzme Havuzu’nda çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Gerçekleşen Derince Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı’nın ardından Başkan Bulut ve MHP’li meclis üyeleri birlikte proje alanlarına giderek, çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Bulut’un yanı sıra başkan yardımcısı Osman Ergin, AK Parti Meclis Üyesi Adnan Yıldız, MHP Meclis Üyeleri Hakan Karakaş, Abdurrahman Kaya ve Salim Sayar’ın katıldığı incelemeler kapsamında ilk olarak Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant’a gidildi.

 

Yelken Kafe ile Derince’nin çehresi değişecek

Yavuz Sultan Mahallesi Rıhtım Caddesi üzerindeki alanda inşa çalışmaları devam eden Yelken Kafe ile ilgili MHP’li meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Bulut, “Projemiz tamamlandığı zaman burası sadece kentimizin değil bölgemizin de en gözde merkezleri arasında yer alacak. Farkındalık oluşturacak olan bu projemizin işletmesini güvenilir bir markaya emanet etmek için titiz bir çalışma içerisindeyiz” dedi. Başkan Bulut ve beraberindeki heyet daha sonra çalışmaların devam ettiği Kapalı Yüzme Havuzu’nda incelemelerde bulundu. Çalışmaları yerinde gözlemleyen MHP’li meclis üyeleri her iki projenin de Derince’ye artı değer kazandıracağını belirterek, ilçenin yararına olan hizmetleri desteklemeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817