Yeniyalı Merkez Cami Derneği Aşure Dağıttı

 

Yeniyalı Merkez Caminde gerçekleşen aşure ikramına ev sahipliğini cami imam-hatibi Fikret Peker, cami yaptırma ve yaşatma derneği başkanı Ahmet Demirelli ile dernek yöneticileri yaptı. Protokolün de yoğun ilgi gösterdiği aşure programına Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, İl Genel Meclis Üyesi Seyfettin Yıldız, belediye başkan yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, mahalle muhtarı Yusuf Yanar ve Körfez Belediyesi meclis üyeleri katıldı.

 

1200 Kase Aşure Dağıtıldı

Yatsı namazına müteakip cami imamları Fikret Peker ve Eyüp Erdem tarafından okunan mevlit-i şeriften sonra ilçe müftüsü Hasan Erdoğan Muharrem ayı konulu vaizde bulundu.  Erdoğan konuşmasının sonunda “Cenabı Hak bu ay içerisinde 10 peygambere lütuf ve ihsanda bulunmuştur. Bizler de bu heyecanı hep beraber yaşamaya çalışıyoruz. Bu organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen ve her türlü desteği veren dernek üyelerine teşekkür ederim." dedi. Program vatandaşları 1200 kase aşure ikramı ile son buldu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817