banner2830
banner2829

Zafer Şahin : Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz


Sosyal bir belediyecilik anlayışı ile hareket eden Başkan Söğüt, bugün Necmettin Erbakan Kültür Merkezi altında kurulan semt pazarını ziyaret etti.

ŞAHİN İLE BULUŞTULAR

Pazarcı esnafını selamlayan ve bol kazanç dileyen Belediye Başkanı Şener Söğüt, alışveriş için gelen vatandaşları da selamladı. Söğüt ve beraberindekiler, Pazar turunun ardından Körfez Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin’i oda binasında ziyaret etti. Ziyarette Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli de hazır bulundu.

BELEDİYEYE KAR TEŞEKKÜRÜ

Gerçekleşen buluşma sırasında ilçedeki pazarcı esnafının durumu ve planlanan çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Söğüt, Körfez esnafı için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Konukları ile yakından ilgilenen Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, “Yoğun kar yağışına rağmen esnafımızın ve halkımızın zorluk yaşamaması adına Körfez Belediyesi ekiplerimiz büyük çaba gösterdiler. Başkanımıza ve belediye personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817