HİZMET BİNASINI ÇOK BEĞENDİLER

HİZMET BİNASINI ÇOK BEĞENDİLER

Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı mahalle ve köy muhtarları ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı,Kutluca Köyü Muhtarı Engin Öztürk ile mahalle ve köy muhtarları birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Körfez’e yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Pehlivan’a teşekkür eden muhtarlar, yeni yapılan belediye hizmet binasını da çok beğendiklerini ifade ederek,ilçemize hayırlı olsun temennisinde bulundular.İyi dilekleri için muhtarlara teşekkür eden Başkan Pehlivan,mahalleleri ile ilgili taleplerini de aldı.

Artvinli Dernek Başkanları,Başkan  Pehlivan’ı Birlikte Ziyaret Etti

Gübretaş Tesis Müdürü Necdet Barlas,Kocaeli Artvinliler Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Av. Nuri Almaz, Gebze Artvinliler Dernek Başkanı Osman Alkan,Çayırova Artvinliler Dernek Başkanı Ayhan Yılmaz,Gölcük Artvinliler Dernek Başkanı Nihat Uzun,Kocaeli Artvinliler dernek Başkanı Atanur Sevim ile Darıca Artvinliler dernek Başkan Yardımcısı Şentürk Dursun


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817