Başkan Söğüt Hacı Osman’da  da  Gövde Gösterisi Yapacak

Son dönemde mahallelerde gerçekleşen seçim irtibat bürolarının açılışlarına bugün bir yenisi daha eklenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile İlçe Belediyesinde yaptığı çalışmaların başarılı bulunması nedeniyle tekrardan AK Parti ve Cumhur İttifakının adayı olarak belirlenen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, bu akşam  da Hacı Osman Mahallesi’ndeki açılışla gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

HALKLA BİRLİKTE YÜRÜYECEKLER

Her açılışta Körfez halkının büyük bir ilgi ile Şener Söğüt’e desteklerini ortaya koydukları açılış heyecanı bu kez Hacı Osman Mahallesi’nde yaşanacak. Körfez İlçe mahalleleri içerisinde en organize bir mahalle teşkilatı olarak dikkat çeken Mahalledeki büro açılışının saat 21.30’da gerçekleşeceği, partililerin ve bölge halkının da Bağdat Camii önünden saat 21.15’te kortej halinde açılışın yapılacağı merkeze kadar yürüyeceği belirtildi. İrtibat bürosu açılışının görsel şölene dönmesi ve katılımın çok yoğun olması bekleniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817