banner2830
banner2829

Başkanlar Derince’de esnafı ziyaret etti
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince merkezde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya geldi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark ve partililerin eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, “Bol ve bereketli kazanç” dileğinde bulundu.

HER KÖŞEYE HİZMET EDİYORUZ

Kocaeli’nin her bir köşesine hizmet etme çabasında olduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Uzak yakın demeden her köşeye hizmet etmeyi dert ediniyoruz. 10 yıldır verdiğimiz çabalar, uğraşlar sonucu halkımız da zaten bizi ödüllendirdi. Bu başarıda hepimizin, tüm çalışanlarımızın emeği var” dedi.

VEFA ZAMANI

10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin olduğunu hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan da 12 yıldır hiç durmadan, yılmadan ülkemiz için çaba sarf ediyor. Duble yollar, hastaneler okullar, köprüler, havalimanları, hızlı trenler ve daha bir sürü hizmet hep onun ve ekibinin eseridir.

HİZMETLER DEVAM ETSİN

Pazar günü yapılacak olan seçimlerde de oyumuzu Erdoğan’a vererek bize yaptığı hizmetlere Çankaya’dan devam etmesini sağlayacağız. İnanıyorum ki halkımızın büyük çoğunluğu da ilk turda verecekleri destekle Recep Tayyip Erdoğan’ı Devlet Başkanı olarak seçecek” diye konuştu.

ERDOĞAN’A DESTEK VERELİM

Vatandaşları Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a bağış yapmaya davet eden Başkan Karaosmanoğlu, “1 TL olsun 5 TL olsun hiç fark etmez. Ben de bu sevdada varım ben de bu yolda varım demek için herkes bağış yaparak adayımıza destek versin. Halkımızın büyük bölümü bu çağrıya kulak verdi. İnanıyorum ki bu destek daha da artacak” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817