BELEDİYE AFİŞ TEMİZLİĞİNDE
 İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yasak afişleri temizliyor. Yasak olmasına rağmen elektrik direklerine, duvarlara, panolara afiş asılıp görsel kirlilik oluşturulduğunu söyleyen yetkililer” bazı kişi ve  kuruluşlar, tüm uyarılara ve cezalara rağmen yasak yerlere afiş asmaya devam ediyor. Ekiplerimiz bu afişleri kaldırmak için ayrıca bir zaman harcamak zorunda kalıyorlar” dediler.

 

CEZASIZ KALMAYACAK

 

Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Zabıta ile ortaklaşa olarak yasal yerlere afiş asanları afiş üzerindeki telefon numarası ve adreslerinden tek tek tespit edip haklarında yasal işlem yapıldığını da hatırlatarak” yasak yerlere afiş asanlara 5326 sayılı Kabahatler Kanunun 42. maddesi uyarınca 189 TL ile 5792 TL’ye kadar para cezası uygulanmaktadır” şeklinde konuştular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817