DUR DURAK BİLMİYORLAR
 AK PARTİ Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun,  Körfez İlçede yüzde ellinin üzerinde oyları olmasına rağmen seçimler yaklaşırken hiç durmuyor. Sürekli olarak, halkı ve esnafı ziyaret eden Engin Koyun, hem nabız yokluyor hem de partisinin tanıtımını yapıyor.  

Koyun, bu arada tespit ettiği vatandaş ve esnaf problemlerini de gerekli yerlere intikal ettiriyor. Engin Koyun, önceki gün de Körfez İlçenin sevilen simalarından olan Muhammed Saraç'ı işyerinde ziyaret etti.  Saraç ile bir süre sohpet eden Koyun ve ekibi  Hacı Osman Mahallesi Temsilcisi Erhan Güneş'i işyerinde ziyaret etti.  Erhan Güneş'i ziyaretin ardından Mimar Sinan Mahallesi Kanaat önderlerinden olan Ahmet Dursun'a taziye ziyaretinde bulunan Engin Koyun ve ekibi başka ziyaretler yapmak için buradan ayrıldılar.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817