banner2830
banner2829

KANDIRA KÖY YOLLARINA ASFALT
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’ya bağlı Balcı ile Seferler köyleri arasındaki yolu asfalt ile kapladı. Yaklaşık 6 kilometrelik yolda yapılan çalışmalar ile bu güzergahı kullanan vatandaşların sıkıntısı giderildi.

 

800 TON ASFALT

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı köy yollarını modern hale getirmek için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bu kapsamda Kandıra Balc-Seferler köyleri arasındaki yolda çalışma yapıldı. Daha önce vatandaşların ulaşımlarında zaman zaman sıkıntılar oluşturan yola 800 ton asfalt serilerek bölgenin ulaşım sıkıntısı giderildi.

 

YOL DA GENİŞLETİLDİ

Aynı zamanda mevcut yolun genişletildiği çalışmalar kapsamında Adapazarı ve Kandıra merkez bağlantısı daha konforlu hale geldi. Bölge halkı ise yapılan hizmet ile köylerine ve merkez ilçeye ulaşımlarında sorun yaşamayacakları için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817