KARSLILAR ,FARUK DENLİ'Yİ AĞIRLADI
 Körfez Belediyesi Hereke Böge Koordinatörlük görevinden Körfez Belediye Başkan Adayı olabilimek için istifa eden Faruk Denli çalışmalara hızlı başladı. Her gün bir program dahilinde Körfez İlçeyi gezen Faruk Denli bu ziyaretlerde hem kendini tanıtıyor, hem de ilçede sorun olan konuları not alıyor. 
Faruk Denli ve ekibinin bugünkü ziyareti  Kocaeli Kars-Ardahan-Iğdır Vakfina oldu. Vakıf başkanı Erdoğan Bozkurt ve yönetimi tarafından çok sıcak bir ilgiyle karşılaşan Faruk Denli, dernek üyelerine kendisini tanıttı. Sorulan sorulara çözüm odaklı cevaplar veren Denli, vakıf  üyerinin ilçe hakkında eksik gördükleri hizmetleri de not alarak başkan olursam tüm bu sorunları halledeceğim dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817