banner2830
banner2829

Tunahan Kuzu Kandıralıların gururu
Kandıralı Tunahan Kuzu Hollanda Parlamentosunda Sosyal Demokrat Partinin Milletvekili..

Kandıra GoncaaydınOmerli Köyünden 1978 yılında Hollanda’ya işçi olarak giden Cevdet Kuzu’nun 1981 yılında doğan oğlu Tunahan Kuzu, Hollanda Parlamentosunda iktidar partisinin Milletvekili olarak görev yapıyor. RoterdamErasmus Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Tunahan Kuzu Türkçe ile birlikte 5 dil biliyor.

2012 yılında seçilen ve Hollanda Parlamentosunda İktidar Partisinin Vekili olarak görev yapan Tunahan Kuzu ile Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Recep Yıldız, Abdullah Köktürk, Murat Özer, Adem Arı ve Prof. Dr. Vahit İmamoğlu Yahya Kaptan Arasta Park’ta biraraya geldi. Tunahan Kuzu’nun çocukları ve babası Cevdet Kuzu’da toplantıda hazır bulundu.

Tunahan Kuzu Kandıralıların gururu

Kahve Dünyasında gerçekleşen toplantıda konuşan Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün; “Kandıralı bir kardeşimiz olan Tunahan Kuzu’nun Hollanda Parlamentosunda Sosyal Demokrat Parti Milletvekili olması bizleri gururlandırmıştır. Başarılı hizmetlerinin devamını diliyorum.” dedi.

Tunahan Kuzu’ya Kandıralılar Kitabı

Başkan Erdoğan Görgün ve Abdullah Köktürk birlikte, 28 Mart 2012 – 25 Mart 2014 tarihleri arasındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği faaliyetlerine yer veren binlerce gazete ve internet sitesi haberi arasından seçilen kupür fotokopilerinden ve siteye gönderilen yazılardan meydana gelen 288 sayfadan ibaret “medya’da KOCAELİ KANDIRALILAR DERNEĞİ –7” kitabını Tunahan Kuzu’ya takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817