Veysel Köksal'a en anlamlı ziyaret

Bir süre önce Körfez Belediyesinde yapılan atama ile kurumun Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirilen Veysel Köksal, makamında hayırlı olsun ziyareti için gelen konuklarını ağırlıyor. Yeni müdür Köksal’ın önceki gün çok özel konukları vardı. Veysel Köksal’ın ağabeyi olan, kentimiz spor camiasının yakından tanıdığı ve sevdiği bir isim olarak bilinen yıllardır Profesyonel takımlarda Kaleci Antrenörlüğü yapan son olarak Kocaeli Sporda Kaleci Antrenörlüğü yaptığı bilinen İlimizin değerlerinden  Nihat Köksal’ın yanı sıra eşi ve iki yeğeni de hazır bulundu.

ZİYARET SEVİNDİRDİ

Ailesinin yaptığı bu özel ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan “Hayırlı olsun ziyaretime gelerek motivasyonumu artıran eşim, ağabeyim ve yeğenlerime teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” diye konuştu. Başkan Söğüt'ün yaptığı bu atama kamuoyu tarafından takdirle karşılandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817