1994’TEN GÜNÜMÜZE DERİNCE’YE HİZMET EDENLER
 Oruçlar açıldı, anılar tazelendi

Derince’de Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen iftar organizasyonu bu kez kurulduğu günden beri Derince Belediyesi’nde görev yapmış meclis üyeleri ve muhtarlar ile ilçe protokolünü bir araya getirdi. İlki geçtiğimiz yıl yapılan ve bu yıl ikinci kez düzenlenerek gelenekselleştirilen iftar yemeği Deniz Mahallesi’nde yer alan Zübeyde Hanım Parkı’nda gerçekleşti. Belediyenin kuruluşundan bu güne dek Derince’ye hizmet eden meclis üyeleri ve muhtarları bir araya getiren iftar programına Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ev sahipliği yaparken, başkan yardımcıları, ilçe protokolü, meclis üyeleri ve muhtarlar da etkinliğe yoğun katılım gösterdi. Büyük ilgi gösterilen ve eski günlerin yad edildiği iftarda önce okunan akşam ezanının ardından oruçlar açıldı, sonrasında ise yapılan sohbetlerle anılar tazelendi.

 

İftarlar gelenekselleşecek

İftar organizasyonunda bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ise, ilçeye emeği geçen isimlerle bir arada bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Bu iftar organizasyonunun artık gelenekselleşeceğini belirten Bulut “Geçtiğimiz yıl gördüğümüz birliktelik tablosunun bu yıl da devam etmesi bizleri çok memnun etti. Bundan sonra her yıl bu iftar etkinliğini yaparak bir araya gelmeye devam edeceğiz. Burada bulunan herkesin Derince’mize geçmişte ve günümüzde önemli hizmetleri var. Bugün itibariyle bizler büyük bir Derince ailesi olarak burada bulunuyoruz. 1994’ten günümüze Derince’ye yapılan her hizmette sizlerin emeği var. Bizler kapalı kapılar ardında belediyecilik yapmaktan hep kaçındık. Elimizden geldiğince şeffaf bir yönetim sergiliyoruz. Sizlerin görüş ve önerileri bizim için hep çok kıymetli. İlçemizi daha da ileriye doğru taşırken sizlerin fikirlerinize ihtiyacımız var” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817