AK Gençler 'Gençsen Bil Bakalım' dedi

Programda açılış konuşmasını yapan AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları AR-GE birim başkanı Yasin Bulut bilgi yarışması hakkında bilgi vererek 'AK Gençler olarak çalışmalarımızı halkımıza anlatmak en önemli görevimizse, icraatlarımızı en ince ayrıntısına kadar bilmeliyiz. Düzenlediğimiz bilgi yarışmamızın buna vesile olacağını düşünüyoruz’ diyerek çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti. 

 

‘Kardeşçe yarışıyoruz’

 

Programda konuşan AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın 'birbirimizle yarış halindeyiz. Sevgide, hoşgörüde, hizmette, bilgide birbirimizle kardeşçe yarışıyoruz. Dedikodu, fitne olmadan kardeşçe çalışıyor, başarımıza başarı katıyoruz. Hizmete aşık, olan bütün gençleri de bizimle siyaset yapmaya davet ediyorum’ diyerek gençlik kollarının çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

‘Türkiye'ye örnek olacak bir proje daha imza atıyoruz’

 

‘Gençsen Bil Bakalım’ bilgi yarışmasının Türkiye’ye örnek olacak bir proje olduğunu belirten Yusuf Akın ‘Türkiye'ye örnek olacak bir proje daha imza atıyoruz. Düzenlediğimiz bilgi yarışması ile gençlik kolları teşkilatlarımızın bilgilerini sınama fırsatı buluyoruz. AK Parti icraatlarının anlatıldığı 9,5 yıl kitabı, AK parti tüzüğü, AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları tarafından teşkilat mensuplarına dağıtılan hatırlatma kartlarındaki bilgilerin sorulduğu yarışma, arkadaşlarımız arasında tatlı bir rekabet havası oluşturdu. İlçe Gençlik Kollarındaki arkadaşlarımız icraatlarımız ve partimiz hakkında gözden kaçırdıkları belki de bilmedikleri konuları öğrenme fırsatı buldu’ dedi.

 

Birinci Dilovası İlçe Gençlik Kolları

Açılış konuşmalarının ardından başlayan programda yarışmacı gençler sorulan sorularla ter dökerken zaman zaman seyirciye de ödüllü sorular soruldu. Yarışmacı puanlarını AK Parti İl Yöneticileri Sevcan Kutlu, Kerem Coşkun, Erkan Arslan’dan oluşan jüri belirledi. Heyecanla geçen ‘Gençsen Bil Bakalım’ bilgi yarışmasının 1.si Dilovası Gençlik Kolları olurken 2.si Gebze Gençlik Kolları 3. Çayırova Gençlik Kolları 4.sü Darıca Gençlik Kolları oldu.

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları’nın eksiksiz yer aldığı programa AK Parti İl yöneticileri ve Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ın yanı sıra Gebze ilçe başkanı Cemalettin Kaflı, Çayırova, Darıca, Dilovası, Gebze ilçe yöneticileri, gençlik kolları yöneticileri de hazır bulundu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817