AK Parti İzmit’te  İcra Kurulu belirlendi
 AK Parti İzmit İlçe’nin 9 Kasım tarihinde yapılan kongrede yeniden İlçe Başkanlığına Seçilen Ali Korkmaz, 30 kişilik  yönetim kurulu listesinden 13 kişilik İcra Kurulu listesini açıkladı.

AK Parti İzmit İlçe Olağan yönetim kurulu toplantısı parti binasında yapıldı. İlçe Başkanı Ali Korkmaz önderliğinde gerçekleştirilen toplantıda aynı zamanda 30 kişilik yönetim kurulu listesinden belirlenen 13 kişilik icra kurulu da açıklandı. Konuyla ilgili makamında basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Korkmaz, yeni yönetimi ve icra kuruluyla bayrağı en üst seviyelere taşıyacaklarını ifade etti. Başkan Korkmaz, aynı zamanda komisyonların da önümüzdeki hafta açıklanacağı bilgisini verdi.

‘BAYRAĞI DAHA YÜKSEKLERE TAŞIYACAĞIZ’

24 Kasım Öğretmenler Günü’ne de değinen Başkan Korkmaz, “Ben de bir eğitimciyim. Annelik duygusundan sonra en kutsal duygu olan, geleceğin mimarı olan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Kongremizden sonra yeni ilçe yönetimimiz oluştu. Yeni arkadaşlarımızla bu kutsal göreve talip olduk. Geçmiş dönemde görev yapan arkadaşlarımızla çok güzel hizmetler yaptık, çok güzel başarılara imza attık. Yeni arkadaşlarımızla, enerjisi yüksek arkadaşlarımızla bu bayrağı daha ileri taşımanın gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda yeni dönemle ilgili bugün ilk görev dağılımımızı yaptık” dedi.

YENİ İCRA KURULU

AK Parti İzmit İlçe Yönetiminde İcra Kurulu şöyle oluştu: Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Özcan Aygün, Teşkilat Başkanı Yusuf Yıldız, Seçim İşleri Başkanı Muharrem Tutuş, Tanıtım ve Medya Başkanı İbrahim Gürsel, Dış İlişkiler Başkanı Ergün Karagöz, Sosyal İşler Başkanı Nurullah Yılmaz, Yerel Yönetimler Başkanı Erdoğan Şentürk, Ekonomik İşler Başkanı Ali Galip Göktürk, Halkla İlişkiler Başkanı Hayrettin Arıcan, Mali ve İdari İşler Başkanı Çağlayan Duman, Ar-Ge Başkanı Ali Güney, İlçe Sekreteri Sevda Uzun, İlçe Muhasibi Engin Tümer. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817