AK PARTİ KÖRFEZ DÜNYA LİDERİNE 150 OTOBÜS KALDIRACAK

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Başkanı Şener Söğüt ve Milletvekili adayları ile birlikte ilçede ki hasta olan vatandaşları ve Hacı Osman mahallesindeki esnafı ziyaret edip mitinge davet ettiler.

Neredeyse 24 saati çalışarak geçiren AK Parti ekibi, Milletvekili adayı Hayrettin Deniz, Başkan Baran ve ilçe yönetimi, hafta sonunu bu ziyaretlere ayırdılar.

Öğlen saatlerinde başlayan hasta ziyaretleri, iftar yaklaşana kadar devam etti. AK parti Gurubu, iftarda da STK’lara ve belirlenen adreslere ulaşarak, çalışmalarını yine sahura kadar devam ettirdiler. 

Pazar Günü (yarın) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı İzmit’te mitingde karşılamaya da hazırlanan AK Parti Körfez İlçe bunun için  150 otobüs ayırdı.

Körfez’i Perşembe Pazarı alanında temsil etmeyi planlayan AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı,  her mahalleden otobüs kaldırmak için hazırlıklarını tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817