AK Parti Milletvekili aday adayı Recep Bilal Şengün:  Bizi başkası yıkamaz
 Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Recep Bilal Şengün, ‘’Biz, her zaman birlik ve beraberliğimizi koruduk. Bizi, bizden başka kimse yıkamaz’’ dedi.

 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Recep Bilal Şengün, ziyaret trafiğine Körfez ile devam etti. Şengün, Türköz İnşaat sahibi olan Körfez Ticaret Odası (KTO) Başkan Yardımcısı Recep Öztürk’ü ve Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Körfez Ticaret Odası ziyaretinde konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Recep Bilal Şengün, ‘’Biz, her zaman birlik ve beraberliğimizi koruduk. Bizi, bizden başka kimse yıkamaz’’ ifadelerine yer verdi.

TALİMAT ALMADIM

AK Parti Milletvekili aday adayı Recep Bilal Şengün, ilk olarak Türköz İnşaat’ın sahibi olan Körfez Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Öztürk’ü ziyaret etti. Aday adaylığını değerlendiren Şengün, ‘’Bu işler nasip, kısmet işi. Siyasette son dakikaya kadar ne olacağını kimse bilemez. Aday adaylığımız için yakın çevremiz ve dostlarımız bizlerin manevi destekçisi oldu. Asla birilerinden talimat alıp bu yola çıkmadık. Biz buradayız ve yeni Türkiye’nin geleceği için, 2023 hedefleri için çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi.

EKONOMİ ÇOK ÖNEMLİ

Milletvekili aday adayı ardından Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe ve üyelerini ziyaret etti.  Efe’nin ‘’Ülkemizde seçim öncesi partilerin milletvekilleri sayısını ve partilerin başarısını ekonomi belirler. Ekonomi, her zaman önemli olmuştur. 2015 yılı bana göre 2014 yılından iyi olmayacak. Bakanımız Fikri Işık ile de konuştum. Ekonomi kötü giderse bu durum AK Parti’yi yıkabilir’’ sözleri üzerine aday adayı Şengün, hükümeti çınar ağacına benzetti ve ‘’Çınar ağacı çok büyüktür ve sadece içinden çürüyerek yıkılır. Biz, her zaman birlik ve beraberliğimizi koruduk. Bizi, bizden başka kimse yıkamaz’’ karşılığını verdi.

BAKANLIK FARKINDA DEĞİL

Konuşmasının devamında ise ülkenin sorunlarına yer veren Şengün, ‘’Türkiye’de yatırım yapmak için yurtdışından gelen yatırımcılara farklı gözle bakıldı ve devlet bu yatırımcılara sahip çıkmadı. Artık birçok noktada ilerleme kaydediyoruz. Önemli olan ihtiyaçların doğru belirlenmesi. Ülkemizde hala teknik eleman sıkıntısı çekiyoruz. 3 bin TL ile çalıştıracak kaportacı veya motorcu bulamıyoruz. Ülke olarak en yakın zamanda en üst düzeyde teknoloji üretmeliyiz. Bilgi üretip bilgi satmamız gerekiyor. 2023 hedefleri yeni Türkiye için çok önemli’’ sözlerini kaydetti.

KTO-  KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, başkan yardımcısı Recep Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Genç ve Ahmet Kırcı, aday adayı Recep Bilal Şengün’e adaylık yolunda başarı diledi.

 TÜRKÖZ- AK Parti milletvekili aday adayı Recep Bilal Şengün Türköz İnşaat’ın sahibi olan KTO Başkan Yardımcısı Recep Öztürk’ü ziyaret ederek Körfez ilçe trafiğini sürdürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817