AK Partili Gençlerden  Erbakan'ın kabrine ziyaret
 AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal ve yönetimi 4. vefat yıl dönümü dolayısıyla Milli Görüş Lideri Merhum Necmettin Erbakan’ın Zeytinburnu Merkez Efendi Mezarlığında bulunan kabrini ziyaret etti

AK Parti Gençlik Kollarından anlamlı ziyaret. Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret eden AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları yöneticileri burada Kuran-ı Kerim okuyup, dua etmelerinin ardından cuma namazını kılmak üze ayrıldılar. Burada yaptığı açıklamalarda Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın hayatı ve idealleri hakkında bilgiler aktaran Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal, "Merhum Erbakan Hocamızı vefatının 4. yıldönümünde özlemle, rahmetle ve şükranlarımızla anıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘HOCAMIZIN HAYALLERİNİ YAŞATIYORUZ’

Başkan Akbal, “ 'Bir çiçekle bahar olmaz ama, her bahar bir çiçekle başlar' sözüyle bizlere azmetmeyi öğreten Hocamızın millet ve ümmet için olan hayallerini yaşatıyoruz, yaşatmaya devam etmek için daha da çok çalışacağız” açıklamalarında bulundu. Başkan Enes Akbal ve beraberindekiler Erbakan’ın kabrini ziyaret etmelerinin ardından Beyazıt Meydanı’nda 21 Sivil Toplum Kuruluşu’nun 28 Şubat darbesini kınamak amacıyla düzenledikleri ‘Darbelere Karşı Safları Sıkılaştırıyoruz’ adlı basın açıklamasına da katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817