AKAMER’DE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

 

Kocaeli Akademi Merkezi (AKAMER)'in düzenlediği "Efendimize Yolculuk Yarışması" nın ödülleri dün gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.

AKAMER tarafından,  Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)'e vefa borcu kapsamında düzenlenen kitap okuma yarışmasına dört bin beşyüz kişi başvurdu. Programın ödülleri ise dün düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

 

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan ödül törenine ilgi oldukça yoğundu. Yarışmacıların katılım gösterdiği törene Kocaeli İzmit Kaymakamı Sabit Kaya ve Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar da katıldı. Programın açılış konuşmacısı olan Kocaeli İzmit Kaymakamı Sabit Kaya "İnsanlar çalıştıklarını hak eder" diyerek katılımcılara böyle bir programda yer almanın öneminden bahsetti.

 

Yapılan yarışmanın sonucunda dereceye girenlere sırasıyla ; 3 öğrenciye umre, 3 öğrenciye laptop, 3 öğrenciye akıllı telefon ve 3 öğrenciye de tablet bilgisayar hediye edildi. Kazanlar ise şu şekilde;



UMRE KAZANANLAR

Musab Özkan
Cemil Kaya 
Alp Emrah Özlez



LAPTOP KAZANANLAR
Hakan Tunç

Muhammd Erim

Uğur Algül



AKILLI TELEFON KAZANANLAR

Süleyman Kahraman
Şehmus Aras

Halit Koza



TABLET BİLGİSAYAR KAZANANLAR

Musa Akşen

Gürbüz Uysal

Batuhan Çelik

Kazananlara ödüllerini İzmit Kaymakamı Sabit Kaya,  İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar  ve Kocaeli Akademi Merkezi Müdürü takdim etti.Böyle bir organizasyonda yer almaktan çok mutlu olduklarını belirten katılımcılar bu tarz programların daha da çoğaltılarak yaygınlaşmasını istediler.



Umre kazanan gençlerin ise 20 Temmuz'da kutsal topraklara gideceği bildirildi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817