ALİ TİLKİ’NİN CENAZESİNDE CEZAEVİNDEKİ ÇOCUKLARINA İZİN VERİLDİ

Körfez’in tanınmış ailelerinden Tilki ailesinin en büyüğü olan Ali Tilki’nin cenazesi’ne katılmaları için, cezaevinde bulunan çocukları Nurettin, Öner ve Zeki’ye özel izin verildi. Tilki ailesinin acı gününde ilçe protokolü ve belediye başkanlığı aday adayları ile kalabalık bir grupta cami avlusunda yer aldı.

Tütünçiftlik Fatih Mahallesi’nde oturan Ali Tilki, kanser tedavisi gördüğü hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Tanınmış işadamı Ali Tilki’nin (84) Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazına çocukları Nihat, Cemal, Reşat, Ahmet, Emrah, Serdal, Erdal ve Fikret ile cezaevinde tutuklu bulunan Zeki, Nurettin ve Öner Tilki özel izinli olarak katıldılar. Jandarma cami ve mezarlık çevresinde adeta kuş uçurtmazken, Ali Tilki’nin çocukları musalla taşı başında gelen taziyeleri kabul ettiler.

Cenazeye, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, AKP İlçe Başkanı Osman Badem, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şendoğan, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Körfez eski Belediye Başkanı Erhan Yenilmez, AKP Aday adayları Engin Koyun, Ali Çakır, Faruk Denli, Körfez Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Osman Yurt, Karadenizliler dernek başkanı Hasan yazıcı, Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, işadamı Arif Kızılkaya ve çok sayıda aile dostu katıldı. MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’da cenazeye çelenk gönderdi.

Ali Tilki’nin cenazesi daha sonra Körfez Mezarlığı’nda sevenlerini gözyaşları arasında toprağa verildi.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817