Alim Erdemir Her Yerde

22 Aralık’a kadar açıklanması beklenen adaylık sürecinde Erdemir dur durak bilmiyor,  Çarşıda Pazarda Kendini tanıtmaya devam ediyor.

 Değişik iletişim kanallarını kullanarak kısa sürede Körfez halkının gönlüne girmeyi başaran Erdemir, vatandaşlar tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanıyor.

Körfez İlçesi Çamlıtepe mahallesinde büyümüş olan Alim Erdemir Ak Partiden iki dönem milletvekili adayı olmanın verdiği siyasi tecrübeyi çok iyi kullanarak ve bütün tecrübesini ortaya koyarak rakiplerini kıskandıracak bir performans sergiliyor. Erdemir,  Körfez Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Pendik Belediyesi olmak üzere  20 yıllık belediyeci olmanın verdiği avantajla  Belediyeciliği ve sorunları çok iyi biliyor. Körfez İlçenin İktisat, İşletme ve İlahiyat olmak üzere 3 Üniversite bitiren Körfez İlçenin Belediye Başkan Adayı Alim Erdemir, dün de boş durmadı.

 Körfez İlçedeki Esnaf ve vatandaşlara ziyaretler yaparak hal hatırlarını sordu.  Vatandaşlarla sohbet ederek onların dertlerini dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817