ALİM ERDEMİR SKM ÇALIŞMALARINDA?

Alim Erdemir  dün akşam Ak  Parti   Körfez İlçe SKM tarafından düzenlenen programda Yeni Yalı Mahallesi’nde şehit ailesi ziyaret etti. SKM başkanı Selami Tanış, Başkan Yardımcısı Yusuf Eryarsoy, Mahalle Başkan Vekili Şahin Ergün Yeni Yalı Mahallesi eski mahalle başkanı Muhammet Özkarataş ile beraber şehit ailesi ziyaret edilerek bir süre sohbet edildi. Diğer SKM. Görevlilerinin katılmadığı programda konuklar bir süre sohpet ettiler. 

Erdemir’in ilçede bir görevi, SKM’de bir görevi bulunmamasına rağmen seçimlere de daha 9 ay gibi bir süre varken SKM. programlarına davet edilmesi  kafalarda soru işareti bıraktı.!

Erdemir geçdiğimiz gün çamlıtepe mahallesi irtibat bürosunda eski başkan Osman Badem ile de çay içip bir süre sohpet etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817