Baran: Bizim  için eğitim öncelikli
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Halk Eğitim Müdürü Ufuk Gökhan ile Müdür Yardımcıları Nilüfer Özdemir ve Enis Örgüç’ü makamında ağırladı. Bu yıl 845 kurs açan Körfez Halk Eğitim Müdürlüğü, 17 bin 136 kursiyere eğitim vermişti. Kursiyerlerin yıl boyunca yaptığı eserler de yıl sonu sergisinde sergilenmiş, büyük beğeni toplamıştı. Körfez Halk Eğitim Müdürü Ufuk Gökhan da Başkan Baran’a bu süreçteki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Toplumun eğitilmesinin her şeyden önemli olduğunu belirten ve Halk Eğitim Müdürlüğü’nün de bu noktada önemli bir görev üstlendiğini belirten Başkan Baran, “Eğitim adına en çok yatırım yapan ilçelerden biri konumundayız. Sadece yatırım değil, destek noktasında da eğitim kurumlarının taleplerini yerine getirme noktasında özen gösteriyoruz” dedi. Başkan Baran’a Ufuk Gökhan tarafından hediye takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817