BARAN, HEREKE SAHİLİNİ  PROTOKOLE GEZDİRDİ
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bir etkinlik için bir araya geldiği İlçe protokolüne Hereke sahilini gezdirerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İsmail Baran, etkinlik sonrasında davet ettiği Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Başsavcı Üzeyir Karaküllah, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Hava Garnizon Komutanı Binbaşı Savaş Erdoğan, Körfez Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Fikret Kale ile birlikte belediye tarafından yeni yapılan sahil düzenleme çalışmalarını incelediler.

Körfez Kaymakamı Can, çalışmaları beğendiğini belirtirken, Başkan Baran’da Hereke’nin önümüzdeki yaz aileler tarafından hem denize girmek, hem de piknik yapmak için kullanabilir hale geleceğini söyledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817