Başkan: Amatör spora gönül verdik
 Başkan: Amatör spora gönül verdik

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KASKF Başkanı Murat Aydın ile yönetimini kabul etti. Amatör spora verdikleri önemi dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Biz amatör spora gönül verdik. Amatör spor bizim ruhumuz’’ dedi.

KASKF YÖNETİMİ ZİYARET

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(KASKF) Başkanı Murat Aydın ile yeni yönetimi, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Kısa süre önce yapılan genel kurulda güven tazeleyen Aydın ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’na kendilerine verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

ENERJİMİZİ SİZDEN ALIYORUZ

Başkan Karaosmanoğlu’nun genel kurulu da ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Aydın, ‘’Geniş bir katılımla güzel bir kongre yaptık ve her branştan sorumlu yönetici arkadaşlarımızı oluşturduk. Sizden aldığımız enerji ve destekle hem kulüp sayımızın, hem de yeni branşların açılması için çalışıyoruz. Köylerimizde yaşayan çocuklarımızın da spor yapması ve spor kulüplerinin kurulması için gayret gösteriyoruz’’ ifadesini kullandı.

ŞAMPİYONLAR KENTİ OLDUK

KASKF Başkanı Aydın ile yeni yönetimini kutlayan ve başarılı çalışmalar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Amatör spor kulüplerimiz aynı zamanda eğitim yuvası olmalıdır. Gençleri kötü alışkanlıklardan koruyacak olan spor ve bunun vasıtası da amatör spor kulüplerimizdir. Gençlerimizi hayata en güzel şekilde hazırlamalısınız. Fidelik olarak gördüğümüz amatör spor kulüplerimizi destekliyoruz. Tesisleşmede öncüyüz, amatör spor kulüplerimize malzeme desteği veriyoruz. Sporu Kocaeli’de tabana yaymak istiyoruz. Kocaeli artık şampiyonlar yetiştiren bir kent oldu’’ şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817