BAŞKAN BULUT,
 Derince Belediyesi’nin düzenlediği Kent Bayramlaşması, Kent Meydanı’nda gerçekleşti. Bayramlaşma programı Kocaeli Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Işık, Osman Dalkılıç ve Osman Ergin, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri, dernek yöneticileri ve vatandaşların geniş katılımıyla coşku içerisinde yapıldı.

 

Kent Meydanı’nda birlik mesajı

Kent Meydanı’nda düzenlenen programda vatandaşların bayramını kutlayan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Sizlerle bayramlaşmak, sizlerin bayramını kutlamak bizler için oldukça önemli. Biz Derince olarak böyle birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe ne 15 Temmuz gecesi hain girişimi gerçekleştiren FETÖ Terör Örgütü ne de diğer terör örgütleri bizlere zarar veremez. Yeter ki biz millet olarak birlik ve beraberliğin öneminin farkında olalım. Bu bayramların anlamı dolayısıyla kaynaşmayı, hatırlamayı, birbirimize sarılmayı bırakmadığımız müddetçe birbirimizi sevdiğimiz, birbirimize saygı gösterdiğimiz müddetçe hiç kimse bizi yıkamaz” dedi.

 

Başkan Bulut Şehitleri rahmetle andı

Hainler karşısında dimdik ayakta duran vatandaşlara minnettar olduklarını belirten Başkan Bulut, “Bizim millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmamız 15 Temmuz’da yaşanan hainliği bertaraf etti. Bundan dolayı halkımıza minnettarız. Halkımız böylesine dimdik ayakta durmasaydı geçmişte olduğu gibi yine Türkiye kaybedecekti. Ama bu millet artık her şeyin farkında. Tankların, silahların, bombaların, uçakların önünde duran bu millet her şeyin en güzelini hak ediyor. Bu süreçte birçok şehit ve gazimiz oldu. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Rabbim şehitlerimizin mekanlarını Cennet eylesin. Gazilerimize de Allah’tan acil şifalar diliyorum. Onlar ‘Mesele vatansa gerisi teferruattır’ sözünü bizzat gösterdiler” şeklinde duygularını aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817