BAŞKAN DOĞAN’ DA KARNE ALDI

Doğan, Özel Nadide Ortaokulu’nda okuyan ve bu yıl 6. sınıfı bitiren küçük kızı Ayşe Ceylin'in okuluna giderek karne heyecanına ortak oldu.

Karnesi oldukça başarılı olan kızının sevincini paylaşan Başkan Doğan, "bir babanın en büyük mutluluğu evladının başarısını ve onun mutluluğunu görmektir. En büyük isteğim evlatlarımın vatanına, milletine, bayrağına sahip çıkan bir birey olarak yetişmesini görmektir. Evlatlarımız bizim geleceğimiz, her şeyimizdir" dedi.

Günümüz çocuklarının her anlamda çok şanlı olduklarını belirten Doğan “ çocuklarımıza yapılan yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak görüyoruz. Çocuklarımızın en güzel okullarda okumaları, en güzel imkânlara sahip olabilmeleri için genelde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, başbakanımız ve hükümetimiz, yerelde de bizler onların en iyi koşullarda eğitim görmeleri ve en güzel şekilde hayatlarını sürdürmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Bizim sunduğumuz imkânlar ve onların öğrenme inançları ile evlatlarımız, Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyet seviyesine ulaşmakla kalmayıp o hedefi geçecekler. " şeklinde konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817