Başkan Söğüt; "Cumhuriyet Sizlere Emanet"

Başkan Söğüt mesajında, “Cumhuriyeti yüceltmek için, hep birlikte çok okumamız ve çok çalışmamız gerekiyor” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajına, “Dünyada, çocuklara armağan edilmiş tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum” diyen Başkan Şener Söğüt, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasını ve egemenliğin halkın yönetimine verilmesini ifade eden bu tarihsel olayın, çocuklara armağan edilmiş olmasını hepimiz çok önemsiyoruz.

SİZLERE EMANET

Çünkü Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyeti kuranlar, çocukları çok önemsediler, değer verdiler ve Türkiye Cumhuriyeti’ni onlara emanet ettiler.

Bizim de Cumhuriyeti yüceltmek için, hep birlikte çok okumamız ve çok çalışmamız gerekiyor. Bunları en iyi şekilde yapacağımıza kesinlikle inanıyorum.

SEVGİYLE SELAMLIYORUM

Bu inançla, şehit ve gazilerimizi şükranla anarken, her birinize sağlık, başarı ve mutluluk diliyor, çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tekrar kutluyorum. Nice bayramlarda görüşmek üzere hepinizi sevgiyle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817