Belediye Temizlik İşçisi  Kan Kaybından Öldü.

Alınan bilgi ve iddialara göre saat 24.00 sıralarında çöp toplayan temizlik aracında çalışan Erdoğan Duranoğlu, Şantiye Sokak’ta çöp toplamak için yere indiği sırada sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen ve olaydan sonra kaçan aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Alınan bilgilere göre yerde olduğu sırada İstanbul istikametine gelmekte olan bir otomobil hızla çöp arabasına doğru ilerledi. Bu sırada otomobili gören temizlik işçisi kendisini çöp aracının arkasına atmak istedi. Ancak, hızla gelen otomobil Erdoğan Duranoğlu’nun boşta olan ayağına çarpıp, kopardı.

Kaza sonrasında sürücü hızla olay yerinden uzaklaşırken, arkadaşlarının ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı olan Erdoğan Duranoğlu’na müdahale ettiler ve kopan ayakla birlikte yaralıyı Gebze Merkez Hastanesi’ne kaldırdılar. Burada saatlerce devam eden ameliyat sonrasında ayak yerine dikilmesine rağmen aşırı kan kaybı nedeniyle ve verilen 8 ünite kanı da vücut kabul etmeyince talihsiz işçi hayatını kaybetti.

Erdoğan Duranoğlu yapılan otopsi sonrasında Darıca Ulu Çınar Cami’nde kılına öğlen namazı sonrasında Nene Hatun Mezarlığı’nda toprağa verildi. Olaydan sonra kaçan sürücüyü yakınları getirip teslim ederken, polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817