Bilgievi’nde aşure kardeşliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Darıca Kazım Karabekir Bilgievi öğrencileri Muharrem ayı nedeniyle aşure programı düzenledi. Bilgievi’nde eğitmenleriyle birlikte aşure pişiren ve daha sonra yiyen öğrenciler, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

BARIŞ VE SEVGİ DAİM OLSUN

Darıca Kazım Karabekir Bilgievi’nde düzenlenen etkinliğe öğrenciler, Bilgievi koordinatörleri ve eğitmenlerin yanı sıra veliler de katıldı. Programda Muharrem ayının önemi, aşure gününün önemi ve bu günde kendilerine lütuf ve ihsanda bulunulan on peygamberden söz edildi. Kerbela olayına da değinilen etkinlikte, bu tür olayların insanlığı ayrıştırmak yerine barış ve sevgiye vesile olması gerektiği kaydedildi. Sunumun ardından dualar edilerek hep birlikte pişirilen aşureler yendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817