Bu kadınlar her yerde aranıyorlar !
Kocaeli İzmit İlçesinde meydana gelen olayda, bir eve girerek hırsızlık yapan 3 bayan, saniye saniye kameralar tarafından görüntülendi. 3 bayandan biri yakalanırken 2 sinin aranmasına devam ediliyor.



Edinilen bilgilere ve iddialara göre; İzmit İlçesi Yenişehir Mahallesi Yavuz Sokak adresinde bulunan Y.A isimli şahısın evine 15 Mayıs 2013 günü hırsız girdi. Ev sahibinin durumu polise bildirmesi üzerine  polis olayla ilgili tahkikata başladı.,  Binaya ait güvenlik kameraları incelendiğinde kapalı giyimli 3 bayanın apartmana geldiği, kapı zilini çalarak şahısların evde olmadıklarını anlayınca   1 kişi gözcülük yaparken, diğer 2 şahısın  kapyı zorladığı 6 dakikalık uğraş sonucunda kapıyı  zorlayarak kart ile açtıkları belirlendi. Ardından 1 şahıs içeri girerken diğer 2 şahısın gözcülüğe devam ettiği, içerdeki şahısın çaldığı para ve değerli eşyalar ile dışarı çıkması üzerine kapıyı çekip hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden ayrıldıkları tespit edildi. Polis yaptığı incelemelerde kameralardaki şahıslardan birinin Gütlfidan G(35) olduğunu belirledi.  Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri Gülfidan G’nin D-100 Karayolu SEKA  Camii mevkiinde bir durakta olduğunu tespit etmesiyle bayan gözaltına alındı. İfadesi alınan bayan adliyeye sevk edilirken, diğer 2 şahısın aranmasına devam ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817