BULUT; “KALICI ESERLERE İMZA ATIYORUZ”

7 madde görüşülerek karara bağlandı

Derince Belediyesi Meclisi’nin Kasım ayı olağan toplantısını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yönetirken, katiplikleri Ayşe Mamat ve Fatma Akarsu yaptı. Açılış ve yoklamanın ardından başlayan mecliste, 2018 Mali Yılı Performans Programı’nın da yer aldığı 7 madde görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulunan Başkan Bulut, “Yelken Kültür Merkezi Kafe ve Restaurant, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, 20 Metrelik Alternatif Çevre Yolu ve 2 adet viyadük, Sporcu Fabrikası, İshakçılar Kültür Merkezi, İshakçılar Spor Kompleksi gibi önemli çalışmaları sırasıyla halkımızın hizmetine sunmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“Ne vaat ettiysek yerine getiriyoruz”

Derince’ye hizmet etmek için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Başkan Bulut, “1071 Anadolu Kültür Merkezi, Er Meydanı, Yenikent Kapalı Pazar, Hoca Ahmet Yesevi Camii, Dumlupınar Spor ve Rekreasyon Alanı, Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii Kentsel Dönüşüm projelerimizi de hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Halkımıza ne vaat ettiysek yerine getiriyoruz. Derince’mize değer katacak kalıcı eserlere imza atıyoruz” dedi. Derince Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantı tarihi ise 5 Aralık Salı günü saat 17.00 olarak ilan edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817