Burası Antalya değil, Cebeci sahili

KANDIRA Cebeci, yaz sezonunun en yoğun, güzel günlerini yaşıyor. Güneşin kendini iyiden iyiye gösterdiği bu hafta sonu Cebeci Plajları tatilcilerle doldu taştı. Yükselen sıcaklıkları kaçırmayan günübirlik tatilciler Cebeci plajlarına akın etti. Geçtiğimiz yıl itibari ile Büyükşehir Belediyesi tarafından el atılan Cebeci Sahilleri, bu yıl Mavi Bayrak’la birlikte adeta yeni bir kimliğe büründü. 20 bin metreküp kum nakliyle oluşturulan sahil şeridine oyun grupları ve parklarda eklendi

CAZİBE MERKEZİ

Yaz sezonu boyunca 1 milyondan fazla günübirlik turistin ziyaret ettiği Kocaeli plajlarının toplam uzunluğu 70 kilometreyi buluyor. Babalı, Dikili, Tuzağzı, Cebeci, Kefken, Kovanağzı, Kumcağız, Kerpe, Sarısu, Seyrek, Bağırganlı sahilleri Kocaeli’nin ve çevre illerde oturanlar açısında günü birlik tatil için cazibe merkezi haline geldi.  Jandarma’nın 24 saat nöbet tuttuğu plajlarda arama kurtarma ekipleri de yer alıyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817