Büyükakın Ve Söğüt Barbaros’taydı

Son dönemde yaptığı çalışmalar ve özellikle halk ziyaretleri ile dikkat çeken Başkan Büyükakın, günü Barbaros Mahallesi’nde geçirdi. Ziyaretlerinde Büyükakın’a, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Barbaros Mahallesi Muhtarı Lale Mutlu, Barbaros Mahallesi Gönüllüler Derneği Başkanı Cihat Demirel eşlik etti.

GEZGİN’DEN TEŞEKKÜR

Belediye başkanları Büyükakın ve Söğüt ile beraberindeki heyet, mahalle sakinlerinden olan ve bölgenin kanaat önderleri arasında gösterilen Bayram Gezgin ile evinde bir araya geldiler. Gezgin’in Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Büyükakın, kendisinin paylaştığı sıkıntılarını dinleyerek ihtiyaçlarının giderilmesi için gerekli talimatları verdiler. Gezgin, Büyükakın, Söğüt ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817