ÇAKIR: İSTİKRAR İÇİN AK PARTİ
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, "Her seçim öncesi ülkemizin istikrarlı ekonomisine, güçlü duruşuna  ve halkın iradesine zarar vermek isteyen iç ve dış güçler oluyor. Çeşitli provokasyonlarla halkın iradesini etkilemeye yönelik çalışmalar yapacaklardır. Bu oyunlara halkımız her seferinde olduğu gibi yine sandıkta cevabını verecektir. Halkımız, AK Parti hükümetleri döneminde gördüğü hizmetten sonra dürüst ve sözünün arkasında duran iktidara oy veriyor" dedi.

 

"DAHA KALİTELİ HİZMET İÇİN YENİ  ANAYASA ŞART "

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, "2003 sonrası  iktidara geldiğimizden itibaren güzel hizmetler gerçekleştirdik. Fakat hedeflediğimiz  birtakım projeler ise çeşitli engellere  takılmaktadır. Bu projelerin önündeki en önemli engel Anayasamızın yetersiz olması ve sivil bir anayasa olmayışıdır. Yarınlarımıza güzel bir gelecek bırakmak istiyorsak bu seçimde yeniliğe, istikrara, hedeflere ve Güçlü Türkiye'ye oy verelim" dedi. 

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817