CANER GÖÇMEZ, “ÇOCUKLAR BİZİM  GELECEĞİMİZ”

Ziyaret sırasında Hereke’de etkili çalışmalar yapmaya hazırlanan STK temsilcileri ve yönetimi de yer alırken, yapılan sohbette çocukların geleceği üzerine etkinlikler gündeme geldi.

Caner Göçmez, ziyaret ettiği Yukarı Hereke Muhtarı Yusuf Öner, 17 Ağustos Mahalle Muhtarı Halil Taş ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Çokbilir’e makamlarında kullanacakları ay yıldızlı plaketi ve yardıma ihtiyacı olan ailelere verilmek üzere yardım fişlerini verdi.

Muhtar ziyareti sırasında Yukarı Hereke ve çevresinde ki mahallerde okuyan çocuklara yönelik iftar etkinliği düzenleyen dernek yönetimi de sohbete katıldı. Sohbet sırasında 1 Haziran’da 600 öğrenciye iftar yemeği verileceği belirtilirken, ilk katkıyı da Caner Göçmez sundu.

Caner Göçmez, çocukların geleceğin teminatı olduğunu ifade ederek, “Bu yönde yapılacak etkinliklere ve projelere desteğe hazırım. Vatandaşların da bu çalışmalara katkı vermesi için göreve de hazırım” dedi.

Geç saatlere kadar süren sohbet sırasında muhtarlar da yapılması gereken çalışmaları anlattı ve derneklerin faaliyetlerinde kendilerinin de katkı vereceklerini söylediler. Çocuklar için iftar yemeği dışında yaz tatili döneminde de çeşitli etkinlikler, sinema programları ve kurslar düzenleneceği söylendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817