Derince’de Emekli Öğretmenlere Hizmet Şeref Belgesi

Bakan Selçuk’un Mesajları

Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programına başta Derince Kaymakamı Cemil Aksak ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlçe Müftüsü Mecit Amil, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler ilgi gösterdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İsmail Oğul yaptı. Emekli öğretmenler adına Kemal Kartal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır’ın konuşmalarıyla devam eden programda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un gönderdiği kutlama mesajı okundu.

Öğretmenlere Ödülleri Verildi

7/C sınıfı öğrencilerinden Beytullah Aykız ve 8/A sınıfı öğrencilerden Sena Albayrak’ın “Öğretmenimin Elleri” adlı şiiri seslendirdikleri programda yedinci ve sekizinci sınıf öğrencileri hazırladıkları “Hızlandırılmış Ders” adlı komedi skeci sergiledi. Sinevizyon gösterisinin sahnelendiği programda ayrıca “Bir Kor Düşmüş” adlı oratoryo ve okul korosunun sahnelediği gösteriler de büyük beğeni topladı. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik ayrıca emekli öğretmenlere hizmet şeref belgeleri takdim edildi.  Program Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen voleybol ve dart turnuvasında dereceye giren öğretmenlere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817