Derince’den Hereke Yıldız’a Destek

Bayraktar ve Güntepe’den Ziyaret

Pandemi nedeniyle uzun bir süre ara verilen Bölgesel Amatör Lig’de heyecan 17 Nisan tarihinde oynanacak müsabakalarla start alacak. Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ve Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Ahmet Güntepe de zorlu maraton öncesi kentimizi BAL’da temsil edecek olan Hereke Yıldızspor Kulübü’nün Başkanı Faruk Denli’yi ziyaret etti. Belediye Derincespor Yönetim Kurulu Üyeleri Haşmet Uçar, Murat Subaşı, Mustafa Polat ve Derince Belediyesi Spor Müdürü Osman Cömert’in de yer aldığı ziyarette yeni sezon öncesi değerlendirme yapıldı.

Faruk Denli’den Teşekkür

Derince Belediyesi olarak sportif faaliyetleri desteklediklerini belirten Bayraktar, “Gerek Derince Belediyesi gerekse Belediye Derincespor Kulübü olarak ilçemizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden takımlarımızın daima yanındayız. İnanıyorum ki Hereke Yıldızspor, bu sezon sergileyeceği mücadele ile hem Körfez ilçemizi hem de Kocaeli’mizi başarıyla temsil edecek” dedi. Aynı zamanda Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı görevini de sürdüren Hereke Yıldızspor Kulübü Başkanı Faruk Denli de ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ettiği Bayraktar, Güntepe ve konuklarına yeni sezon öncesi çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817