Doğantepespor’a Körfezli Başkan

Haber  : Ahmet YARAR/Körfez

Doğantepespor Kulübünün başına Körfez’de geniş bir kesim tarafından tanınan Körfezli iş adamı Abdurrahman Uydur getirildi. Takımın Avni Kalkavan Stadında yapılan antremanına katılan yeni başkan Abdurrahman Uydur Kendisi dahil 19 kişilik bir ekiple yola çıktıklarını takıma her türlü maddi ve maveni anlamda destek çıkacağını açıkladı.

İMAJIMIZI YENİLİYECEĞİZ

Takımın antremanında kısa bir açıklama yapan Uydur, “ Hem siz basın mensubu arkadaşlarla bu bilgileri paylaşmak hem de çizdiğimiz hedefler doğrultusunda bütçe, plan, görev dağılımı ve yönetimde bulunan arkadaşlarla tanışma, kaynaşma için bir araya gelelim istedik. Burada yapmış olduğumuz sporcularımızı yalnız bırakmamak adına düzenlenen bir organizasyondur ve devamı değişik programlarla devam edecektir. En büyük amacımız ise; centilmence bir mücadele sergileyip, üst seviyede kaliteli bir futbol oynayarak başarıyı ön plana alıp, Doğantepespor`un olumsuz imajını silmek, birlik ve beraberlik ile şampiyonluk hedefine ulaşmaktır” şeklinde konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817