ELLİBEŞ GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in büyük bir titizlikle ilgilenip, yaptığı görüşmeler sonunda Gölcük’e kazandırılan projelerden birisi olan Gençlik Merkezi inşaatı hızla yükseliyor. Bu önemli Proje Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Tesisleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılıyor.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Düzağaç Mahallesinde yapılan Gençlik Merkezi inşaatında inceleme yaparak açıklamalarda bulundu. Başkan Ellibeş, Gölcük’te Gençlerimizin umudumuz, yarınımız, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın sağlıklı ve zinde gelişmeleri için ihtiyaç duyulan projelerimizden birisi olan Gençlik Merkezini inşaatı hızla devam etmektedir.

Projemiz bölgemizde Eğitim alan ve bölge olarak Gençlerimizin ve Okullarımızın yoğun olduğu, yakın gelecekte hizmete girecek olan Yüksek Öğrenim yurdunun da bulunduğu alan üzerinde yapılmaktadır. İçerisinde, Gençlerimizin spor yapacağı salon sporları salonu, derslikleri, bilişim odası, kütüphanesi ile ihtiyaçlara önemli ölçüde cevap verecek özellikte olan Gençlik Merkezinin, İlçemize ve Gençlerimize, Öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Başkan Ellibeş’e inceleme gezisinde Genel Koordinatör Nihat Abiş ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman eşlik etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817